Aquest web és una iniciativa de:

 

 

 

ha estat finançant per:

Fundació Propegagògic

 

Les pràctiques i metodologies proposades parteixen principalment de les experiències dutes a terme en el marc del projecte Cinema en curs [CRÈDITS], iniciat el 2005-2006. Són, per tant, el fruit del treball i les reflexions compartides per tots aquells que hi han participat des d’aleshores. Algunes de les pràctiques han estat desenvolupades en el marc d’altres tallers o activitats en col·laboració amb: Any Cerdà, CCCB (Centre de Cultura Contemporània de Barcelona), CGAI (Centro Galego de Artes da Imaxe), FEC (Festival Europeu de Curtmetratges Reus-Cambrils), Programa Èxit (Retrats d'oficis) del Consorci d'Educació de Barcelona.

El web ha estat ideat per Núria Aidelman i Laia Colell. Els textos han estat elaborats juntament amb Pep Garrido. Les imatges i peces audiovisuals han estat seleccionades i editades juntament amb Meritxell Colell.

Han col·laborat en l’elaboració dels continguts del web: Miguel Angel Baeta, Montserrat Castanys, Carme Congost, Anna Fabra, Montserrat Planella, Maria Roig, Dolors Vilanova.

La programació del web ha estat realitzada per Notsoda.